ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ


aliki-diamanti-feet

ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ

Η σχολή Μπαλέτου της Αλίκης Διαμαντή έχει στο ενεργητικό της δύο μεγάλες πιτυχίες που γέμισαν υπερηφάνια τόσο την διευθύντρια όσο και τους καθηγητές της σχολής. Η μαθήτρια της Δεβετζή Κατερίνα, μετά από εξετάσεις στο Υπουγείο Πολιτισμού πέρασε με επιτυχἰα στο πρώτο έτος της Εθνικής Λυρικής Σκηνής (ΕΛΣ). Η μαθήτρια Παπακαλοδούκα Βικτώρια, 10 ετών, μετά από εξετάσεις την δέχτηκαν στην Ακαδημία Μπαλέτου Μπολσόι στην Νέα Υόρκη, καθώς επίσης έγινε δεχτή και στην Ακαδημία Χορού Kirov Ballet στην Ουάσινγκτον.
aliki-diamanti-seminaria

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

Η Σχολή τον Ιούλιο του 2019 διοργάνωσε ταξίδι στην Lyon όπου από 13-7 έως 17-7 διεξαγόταν με την συμμετοχή από όλα τα μέρη του κόσμου σεμινάριο χωρού Theilaϊa. Στο σεμινάριο συμμετείχαν εκτός από την Διευθύντρια της Σχολής κα Διαμαντή Αλίκη, και οι μαθήτριες της σχολής συνοδευόμενες από τους γονείς τους.
Το σεμινάριο διεξήχθη με μεγάλη επιτυχία καθώς εκεί εδίδαξαν φημισμένες χορεύτριες "αστέρια" Etoiles, Isabelle Ciaravola, Marie-Agnes Gillot, Carole Arbo, Francoise Legree, Yannick Sterhant, Isabelle Riddez, Christa Charmolu.
Ήταν τόσο επιτυχημένη η παρουσία της Σχολής μας στην Lyon, που ζητήθηκε από όλους τους γονείς των κοριτσιών που συμμετείχαν, να το επαναλάβουν και το επόμενο έτος, και ήδη έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον πολλοί ακόμα γονείς και παιδιά.